Daniel Ghiță și Raul Cătinaș au început deja meciul pe facebook

Meciurile directe între greii români au fost ingredientele care au lipsit cu desăvârșire în kickboxingul nostru în vremurile de glorie ale K-1. Prin 2009,  când Daniel Ghiță ducea la decizie lupta cu Semmy Schilt din semifinala K-1 (gala „final 16”), Morosanu îsi făcea rost de o descalificare într-un superfight practic câștigat în cadrul aceluiași eveniment,  iar  Raul Catinas aduna victorii la Leko sau Carter Williams, fiecare dintre cei trei luptători părea preocupat de orice altceva decât de stabilirea unei ierarhii interne. Motivele acestei stări de fapt au fost multiple și nu are rost să dezgropăm acum evenimente și manevre de culise vechi de 8-9 ani, cert este că noi nu am avut niciodată echivalentul românesc al disputei epice dintre Jerome LeBanner și Cyril Abidi, încheiată cu victoria prin K.O. a unui LeBanner care avea un hematom cât o minge de tenis pe frunte.

 

Asta până acum. Pentru că, pe principiul atât de neaoș al lui „mai bine mai târziu decât niciodată”, Daniel Ghiță s-a hotărât să-și scoată rivalii din bărloguri și să ne ofere în anul centenarului echivalentul celebrei  lupte dintre Bruce Lee și Chuck Norris, doar că (sperăm) PE BUNE. Așa că a lansat necesarele provocări pe facebook, iar răspunsurile nu au întârziat să apară:

provocarea lui Daniel Ghiță

provocarea lui Daniel Ghiță

 

Răspunsul lui Moroșanu a fost destul de benign și mai degrabă evaziv, în schimb Cătinaș, deranjat și de porecla „Mister Cocaină” a acceptat în principiu provocarea, solicitând însă timp pentru pregătire:

 

raspunsul lui Raul Catinas

raspunsul lui Raul Catinas

De aici încolo a început show-ul, condimentat pe alocuri cu replici de nereprodus din partea lui Catinaș. În horă a fost băgat și Benny Adegbuyi, acuzat de Daniel Ghiță că ar evita o confruntare directă prin clasica strategie a solicitării unei sume ridicol de mari.  Ce-o mai fi om mai vedea, cert este că  un meci Daniel Ghiță vs Raul Cătinaș pare extrem de probabil în acest moment, mai ales după ce s-au aruncat vorbe despre cocaină, respectiv chiloți tanga și cartierul roșu.  Lucru care nu poate decât să bucure pe fanii kickboxingului de la noi, plictisiți până la extrem în ultimii ani de gale fără miză, fără meciuri între sportivi cu palmares semnificativ, fără sare și fără piper.  Iar dacă meciul ăsta iese bine, va urma desigur revanșa, după care Moroșanu și Benny vor avea dificultăți tot mai mari în a-și face de lucru în altă parte, când show-ul maxim se va fi mutat la noi.

2 Responses to Daniel Ghiță și Raul Cătinaș au început deja meciul pe facebook

  1. burgermeister spune:

    Macar sa se pregateasca bine amandoi si sa iasa un meci frumos. La ala al lui Ghita cu bosniacul am clipit odata mai lung si deja se terminase treaba.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: