Cât mai durează până pricepe Dragnea că are nevoie de o „armată” ca a lui Soros?

Sa nu-l lasam pe Soros sa rezolve asa alegerile

Sa nu-l lasam pe Soros sa rezolve asa alegerile

Acum vreo 2070 de ani miliardarul Marcus Licinius Crassus (tefeliștii să apeleze la google, n-am timp azi de explicații pentru IT-iști și alți insi care se cred intelectuali deși au tot atâta intelect cât Dorel de la săpat șanțuri șamd) , om îmbogățit prin mijloace chiar mai dubioase decât ale lui Georgică Soros, a avut o revelație de-a dreptul șocantă: miliardele nu votează.  Sigur, poți cumpăra voturi cu ele (metoda găleata funcționa pe vremea aia chiar cu cash) dar nu ai nici o garanție că omul votează cum a promis, câtă vreme votul e secret.  Așa că miliardarul Crassus s-a trezit că în urne intraseră (vorba vine) banii lui iar din urne ieșise consul dușmanul său de moarte Pompei, un ins pe care ar fi vrut să-l pupe rece, nicidecum să-l vadă ocupând cea mai înaltă funcție în stat.

Cum Crassus nu făcuse averea aia punând borduri la borduri (precum mult-prea-achitatul Adriean Videanu) a stat, s-a gândit puțin și a realizat că miliardele alea ale lui pot totuși angaja bande vaste de indivizi fără căpătâi, fără conștiință și fără idei proprii. Care în schimbul unui salariu bunicel ar fi dispuși nu doar să latre în stradă orice le dicta el, dar și să acționeze violent.  Cum ar veni Mălinboții și SandiMateii acelor vremuri, dar echipați cu bâte ba chiar ocazional și cu niscaiva gladiusuri, când se împuțea treaba.  Așa că a angajat cam tot ce se putea angaja din această pleavă, după care a venit cu adevărata idee de geniu malefic:  nu contează cine câștigă alegerile, câtă vreme îl poți pune în imposibilitate să mai apară în public.  Așa că bandele angajate de Crassus s-au mutat în fața casei lui Pompei și oricând încerca respectivul să scoată nasul afara ca să meargă în Forum, la Senat și pe unde mai avea un politician treabă pe vremea aia, respectivii precursori ai mălinboților îl copleșeau cu invective, îl acuzau de toate viciile mergând până la cele mai anormale și în general vorbind făceau urât până când ținta fugea înapoi în casă.

 Facem fast-forward 2070 de ani și realizăm că fix asta îi face rețeaua Soros lui Dragnea:  oriunde apare în public (fizic sau chiar virtual, pe facebook)  asupra lui tabără bandele lătrăi violenți și respectiv de postaci, până ce îl obligă să se ascundă. Iar la nivelul marii mase a alegătorilor se creează impresia că Dragnea este neeligibil și în general vorbind că populația normală abia așteaptă ocazia să-l sfâșie.

 

Evident, ca și în cazul lui Pompei, pentru Dragnea există o singură soluție: genul ăsta de bande nu pot fi combătute decât cu propriile bande de huligani și de postaci.  Poliția și jandarmeria nu au dreptul și nu pot opri niște cetățeni să fluture cătușe și să zbiere „de ce furi hoțule’. Dar dacă oriunde apar cetățenii ăștia apar și alți cetățeni care zbiară ‘jos securiștii, jos soroșiștii’ șamd, poliția și jandarmeria trebuie să despartă cele două grupuri înainte ca treaba să fie tranșată ca în Roma antică.   Iar cetățeanul care se uită la televizor vede că există două tabere, nu că ‘lumea îl vânează pe Dragnea”.

Evident, orice soroșist o să zbiere imediat că ‘asta ar fi o mineriadă’.  Normal, la fel ca în Roma străveche, când ai ocupat ‘forumul’ cu MălinBoți nu vrei ca adversarul politic să-ți dispute brusc supremația din stradă.  Dar PSD-ul are peste 500.000 de membri și mulți dintre aceștia trăiesc (la fel ca hoardele de pedeliști, useriști șamd) din tot felul de sinecuri.  Cam cât de greu o fi să se dea temă fiecărei organizații județene să aibă în câteva luni câte o echipă de 3-4-500 de inși tineri, voinici și dornici de afirmare în partid, care să fie dispuși să participe la orice oră ba la o vizită la biserica unde doamna Iohannis își etalează genunchii, ba la o înfățișare de-a lui Kovesi la CSM, ba la vreun simpozion cu ONG-uri soroșiste etc etc?  Așa, ca să experimenteze nițel și partea cealaltă deliciile acțiunii politice directe.  Să vadă și ființa Țurcan cum e s-o întrebe unii cu spume la gură cum e cu jacheta de 3000 de euro, să simtă și Chichirău tirul întrebărilor despre năpustirea în AGA și CA, să se întrebe și USR-iștii dacă nu cumva următoarea ieșire pe stradă se va situa cu o întâlnire neplăcută cu activiștii lui Dragnea șamd.

Știu, sunt județe în care o echipă de 3-400 de pesediști hotărâți ar putea practic reduce la inactivitate totală organizațiile locale ale USR, PNL (ex PDL) șamd. Iar asta numai democrație n-ar mai fi.  Dar alternativa asta trebuie clar pusă în balanță, descreierații din siajul USR și PDL trebuie să aibă ocazia de a privi în abis, iar rețeaua Soros trebuie în orice caz extirpată din corpul politic al acestei țări. Pentru că altfel riscăm  să ajungem și noi foarte repede în situatia în care a ajuns republica Romană:  cea în care agenda politică o face miliardarul care își poate permite să plătească 12 luni pe an suficienți scandalagii…

P.S.  Există un film despre alegerile americane din anul 2000, cele „rezolvate” în favoarea lui G.W. Bush după ce protestatarii profesioniști ai republicanilor au oprit practic renumărarea voturilor din Florida.  Pesediștii care nu înțeleg despre ce vorbesc eu aici ar trebui să-l vizioneze de multe ori.  Asta urmează la noi pe parcursul anului 2019, fie că le place, fie că nu. Și depinde doar de ei dacă vor să termine anul ăsta la putere sau la pușcărie.

4 Responses to Cât mai durează până pricepe Dragnea că are nevoie de o „armată” ca a lui Soros?

 1. cobol spune:

  Ce te faci insa cand Sandi il doboara pe mos cu boxul si Parchetul da NUP? Sau cand aia dau cu incendiare in jandarmi si sunt anchetati jandarmii?

  • optimvs spune:

   Tocmai de-asta Sandi trebuie sa aiba in fata cu totul altceva decat un mos. Iar pe pe Nilă Costel, care aspiră la un post de consilier local în satul Crăcănați nu-l intimidezi nici cu boxul lui Sandi, nici cu o declarație la Parchet. A mai dat el vreo cateva dupa diverse seri mai încinse la Căminul Cultural…

 2. burgermeister spune:

  Aia din PSD sunt mai speriati de ideea de a crea o aripa militanta in partid decat de ideea pierderii alegerilor. In momentul in care ar face chestia pe care o propui tu adevaratii lideri ai partidului ar deveni sefii grupurilor de agitatori. La ei nu e ca la Soros sa stie toata lumea cine plateste si implicit cine comanda.

  • optimvs spune:

   O aripa militanta intr-un partid inseamna cu totul altceva. (oameni care cred, au un ideal, actioneaza conform constiintei lor etc).
   Chestia pe care o infrunta acum PSD-ul nu are nici o legatura cu asa ceva, este strict o armata de mercenari angajati de reteaua Soros si de servicii. (exact ca grupurile de mardeiasi angajati pe vremuri de Crassus). Ca sa ii combati pe astia nu ai nevoie de pesedisti fanatici dispusi sa mearga la scandal in numele vreunei ideologii, din convingere etc (o aripa militanta in sensul folosit de tine). Ai pur si simplu nevoie sa-ti organizezi ca lumea propriile grupuri de zurbagii, oameni dependenti de partid dpdv economic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: