Un nou referendum pentru familie i-ar tăia piuitul lui Iohannis cât ai clipi

Referendum pentru familie odata cu referendumul lui Iohannis

Referendum pentru familie odata cu referendumul lui Iohannis

Bănuiesc că toată țara a aflat deja cum își propune Iohannis să umfle scorul PNL/USR/Plus la alegerile europarlamentare: făcând un referendum pe teme cu penali, justiție șamd, ceva care să aducă la urne alegătorii care încă mai pun botul la propaganda SS (SRI- Soros). (între noi fie vorba, puțină minte trebuie să mai aibă cineva ca să mai asculte maneaua asta răsuflată, măcar după ce a ieșit la iveală isprava de acolit de  torționar ceaușist a lui Augustin Lazăr).  Evident că pentru PSD manevra asta cu referendumul nu pica bine, întrucât europarlamentarele sunt în mod tradițional niște alegeri la care nu se prezintă nici naiba, deci orice mobilizare masivă a unui electorat ostil poate produce rezultate extrem de proaste pentru Dragnea&Co.

Soluția la această problemă este însă simplă, clară, evidentă:  lucrul care a speriat la maxim reteaua Soros și grupările antiromânești din cadrul USR, Plus șamd a fost referendumul pentru familie.  În mod evident aceste forțe pilotate din afară își doresc ORICE ALTCEVA decât un nou referendum pe această temă, de data asta asumat și susținut de PSD. Cu alte cuvinte, pentru a îngropa definitiv tema referendumului ținut în același timp cu europarlamentarele, PSD nu are altceva de făcut decât să anunțe că dacă Iohannis își ține referendumul soroșist în ziua alegerilor o să mai aibă loc încă un referendum, cel pentru familia tradițională.

Fac pariu pe orice sumă că un asemenea anunț l-ar lăsa complet în offside pe Iohannis, al cărui sprijin din exterior s-ar dematerializa subit dacă  rezultatul manevrelor lui politice ar fi un nou referendum pentru familie.

P.S. Aș aprecia mult dacă diseară la A3 nu ar fi prezentate acestei dei ca aparținând lui Ciuvică șamd. E greu să te creadă lumea că te bați cu statul paralel dacă te pretezi la asemenea furtișaguri.

8 Responses to Un nou referendum pentru familie i-ar tăia piuitul lui Iohannis cât ai clipi

 1. cobol spune:

  Genial, pur si simplu genial. Nu stiu de ce le dai gratis asemenea idei.

 2. greudegasitid spune:

  cate prostii

  grupările antiromânești din cadrul USR. serios? au numeroase probleme dar antiromânești …

  chiar nu reusesc sa inteleg de ce nu esti printre cei care atarna toata ziua pe la a3! aia sunt chiar copii mici pe langa tine. Nu v-ati inteles la bani? 🙂
  esti certat cu ursu?

 3. Dr. Vader spune:

  Din nou sunt absolut de acord cu cele de mai sus. Chestiunea cu ‘familia traditionala’ depinde foarte, dar foarte mult, de maniera in care se misca Biserica. Si aici este cea mai mare problema. Exista o massa, o forta si o miscare coerente, poate singura forma de coerenta care se manifesta in tara asta, si anume cea legata de credinta. Nu comentez aspectele si detaliile, le las pentru initiati. Problema, ca peste tot in tara asta, este la varf. Eu cred ca intrebarea de la referendumul esuat nu ar fi putut fi exprimata in veci in acel execrabil mod daca ar fi existat o cat de mica incruntare din partea Bisericii.

  • optimvs spune:

   Chestia cu formularea intrebarii nu a fost decisa atunci. Cu multi ani inainte „baietii” au fost atenti la acest aspect si s-au asigurat prin lege ca intrebarea la un eventual referendum de MODIFICARE a Constitutiei (deci nu CONSULTATIV, ca manelele lui Basescu& Iohannis) va fi formulata in acest fel.

 4. greudegasitid spune:

  ca Romania sa fie condusa din exterior.
  bu hu
  ce tampenie. practic de la ceausescu citire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: