Rugbystul Israel Folau, persecutat pentru credința lui de lobby-ul gay din Australia

Ca de obicei în asemenea cazuri,  știrea rostogolită în mass-media este că lui Israel Folau (vedeta incontestabilă a echipei de rugby a Australiei) i se desface contractul pentru comentarii homofobe.  În realitate însă, omul nu a zis nici că homosexualii nu ar trebui selecționați în echipa de rugby a Australiei, nici că ar refuza să joace alături de un homosexual și în general vorbind nu a făcut nici o afirmație care putea fi considerată discriminatorie PE LUMEA ASTA.  Pur și simplu, CONFORM CREDINȚEI LUI, a susținut că variate categorii de păcătoși, între care și homosexualii, o să ajungă în iad dacă nu se căiesc și nu renunță la păcatele lor.

Postarea originală a lui Izzy Folau

Postarea originală a lui Izzy Folau

Ei bine, pentru mesajul ăsta nu numai că federația australiană încearcă să-i desfacă omului contractul de muncă, dar l-a și pus pe antrenorul Michael Cheika să declare public că „după asemenea comentarii nu îl mai pot selecționa pentru Cupa Mondială”.  Iar ipocrizia acestei veritabile poliții a gândirii este împinsă la maxim cu răspunsurii gen “this is not a religious discussion, this is a discussion around the employee-employer relationship”. (aceasta nu este o discuție despre religie ci una despre relația angajat-angajator) date de președintele executiv Rugby Australia, Raelene Castle, la întrebarea absolut legitimă: „este Israel Folau persecutat pentru credința lui?

Ticăloșia acestei abordări demne de stalinismul dezlănțuit al anilor „50  este pusă și mai clar în evidență de demnitatea lui Folau. Cu o seninătate care amintește de primii creștini, rugbystul a declarat că refuză să recunoască faptul că merită vreo sancțiune și că „Dacă Dumneazeu vrea să nu mai joc rugby, așa să fie. Bineînțeles că îmi place să joc și bineînțeles că rugbyul o să-mi lipsească dacă lucrurile merg în direcția aceasta. Dar credința mea în Iisus Hristos are întâietate”.

Poliția gândirii a mers și mai departe, iar rugbystul britanic Billy Vunipola a primit avertisment scris de la federația engleză pentru că a dat like postării lui Folau!

Evident, Australia e totuși o țară care are legislație a muncii, așa că Folau a refuzat să accepte sancțiunea și se va prezenta la audieri. Unde foarte probabil va ieși la iveală că nimic din contract nu-i interzicea să posteze în social media preceptele propriei religii, așa că federația australiană va fi probabil obligată să-l plătească până la finele contractului.  DAR NU CONTEAZĂ! Omul acceptase contractul strict pentru a juca la Cupa Mondială, iar această veritabilă mafie a poliției gândirii de rit Soroșist i-a nimicit cariera.

Mai țineți voi minte referendumul ăla de la noi, la care unii se dădeau de ceasul morții că ‘o să ajungem să intre popa peste noi în dormitor” iar alții o țineau ca gaia-mațul că are Dragnea de câștigat nușce?  Ei bine, stați liniștiți, că pățania lui Folau urmează să devină regulă și la noi dacă stăm ca boii să ne fericească USR, Plus și compania cu „societatea deschisă” venită direct din bezna celui mai abominabil totalitarism…

Oameni buni, cu ăștia nu mai e de joacă, aici nu mai vorbim de drepturi pentru minorități care la noi aproape că nu există decât ca să ia unii bani prin diferite ONG-uri. Aici vorbim de POLIȚIA GÂNDIRII, vorbim de persecuție religioasă, vorbim de a-i refuza unui om dreptul la propria credință.  Și nu oricărui om ci unuia cu statut de vedetă națională în Australia, care își poate permite să plătească avocați, care are fani etc etc.  O să mai îndrăzniți să mai comentați ceva împotriva acestui lobby delirant după ce se va petrece și la noi un asemenea caz?

P.S.  Intre 12 septembrie și 7 noiembrie 2017 (deci acum un an și jumătate) Australia a organizat prin poștă o consultare a populației (un soi de referendum) asupra căsătoriei gay. A câștigat lobby-ul LBGT și înainte să se termine anul 2017 mariajul gay fusese deja legiferat în Australia.  Ca să înțelegeți mai bine cât de puțin durează treaba și cât de repede dispare dreptul la opinie și chiar la propria credință după ce acest lobby își atinge primul obiectiv…

 

8 Responses to Rugbystul Israel Folau, persecutat pentru credința lui de lobby-ul gay din Australia

 1. cobol spune:

  Nu venise unu si aici sa o spuna pe aia cu popa care o sa dea buzna? Parca turbasera la referendum, erau peste tot.

  • optimvs spune:

   Omul nu venise atunci, ne stim de FOARTE multa vreme, nu stiu ce l-a apucat. E basist de rit vechi, probabil dezorientat de ultimele ispravi ale chiorului sau favorit.

 2. burgermeister spune:

  Baiatul asta a dat cu piciorul la cateva milioane bune pentru credinta lui. Mi-e greu sa cred ca nu stia ce o sa se intample, cica se mai luasera odata de el. Respect.

 3. Aldus spune:

  Chestia paradoxală e că toate acestea se fac în numele toleranței.

  Nu mai rețin cine a zis că trebuie ca dreptul la orientare sexuală (perspectiva pederaștilor) să aibă întâietate în fața dreptului la credință, gen.

 4. greudegasitid spune:

  foarte corect:

  Nu mai rețin cine a zis că trebuie ca dreptul la orientare sexuală (perspectiva pederaștilor) să aibă întâietate în fața dreptului la credință, gen.

  totul trebuie sa aibe întâietate in fata credintei.

  iar nea Folau chiar face propaganda religioasa.

  altfel sigur lobby-ul LBGT este un biznis si o noua credinta religioasa, chiar mai obscena decat crestinismul din secolele trecute.problema mea este: merita sa ii susti pe trump, si cei ca el, in speranta ca ii va combate pe aia? ca nu am auzit ca statele unite sa taie subventiile lobby-ului LBGT.

  in ce priveste romania… daca lobby-ului LBGT chiar ar cauta cu adevarat sa castige romania l-ar cumpara la kil pe dragnea si compania. chiar ai vreo indoiala?

  • optimvs spune:

   Ma, tu ti-ai pierdut complet busola? Omul asta poate sa faca propaganda religioasa cata vrea, nu asta inseamna libertatea de opinie si libertatea credintei? Asta e abominabil in toata tarasenia, ca el n-a discriminat vreun homosexual, n-a zis „nu intru in vestiar cu asta ca e gay”. Daca facea asta, de acord, putea federatia lor sa-l sanctioneze pentru discriminare.
   Dar ca un om sa-si exprime OPINIA bazata pe CREDINTA LUI despre ce se intampla pe lumea cealalta si sa fie dat afara de la munca pentru asta, iar tu sa aprobi asa ceva… Pe bune???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: