Uriașa escrocherie a testelor PCR pentru COVID la 300 de lei

Cum decurge testul PCR pentru COVID

Cum decurge testul PCR pentru COVID

Pentru că românii sunt un popor vegetal, iar așa-zisul sistem privat de sănătate colcăie de securiști, în frumoasa noatră țară cele mai ieftine teste PCR costă 280-330 de lei, în funcție de clinică. Sigur, există pe ici pe colo inițiative ale primăriilor care presupun să te programezi cu nșpe luni înainte, DAR ȘI PE ALEA TOT NOI LE PLĂTIM CU 300 BUCATA,  doar că nu direct, din propriul buzunar, ci indirect, din bugetele primăriilor. Nu mai vorbesc de bătaia de joc cu rezultatele care vin în peste o zi, de cele mai multe ori în 48 de ore etc.

Câteva sute de kilometri mai încolo, pe aeroporturile din Istanbul, țara mult hulitului Erdogan, testele PCR costă 250 de lire turcești (aproximativ 130 de lei) iar rezultatele vin în maxim 6 ore (unii le-au primit și în 2 ore, în funcție de oră, numărul de solicitări etc).

Mai e ceva de agăugat? Ați văzut useriști dându-se cu curul de asfalt împotriva acestui cartel bestial din Sănătate? Iar aici nu mai e vorba de cât crede fiecare în pericolul COVID, e vorba de a lăsa Sănătatea pe mâna unor hiene care fac cartel și impun un preț de 2,5 ori mai mare decât PE AEROPORT. Voi vă dați seama despre ce vorbim aici?

Dacă PDL și USR și-ar atinge scopul de a da serviciile de urgență pe mâna privaților din Sănătate (proveniți mai toți direct sau indirect de la mânăstirea Secu)  vă dați seama la ce jaf bestial am asista?  Food for thought…

5 Responses to Uriașa escrocherie a testelor PCR pentru COVID la 300 de lei

 1. cobol spune:

  Nu ma mira nici un pic, astia fac intelegeri neconcurentiale pentru ca statul ii lasa. Daca venea Consiliul Concurentei peste ei un test ar fi costat 50 de lei.

 2. burgerimester spune:

  Romanul e incredibil de pasiv la chestiile astea, in alte tari cu venituri similare daca incercau sa impuna pretul asta la testele COVID iesea razmerita.

  • optimvs spune:

   Hipsterimea ar continua sa sustina Iohannis-PDL-USR si daca ar face astia testele 1000 de euro bucata si i-ar mai tine inchisi in case inca 6 luni. Ajunge sa-i mai sperie putin pe facebook…

 3. popescu spune:

  Nu.i aia escrocheria cu testul! Ce.ai descris este o gainarie tipica romanilor noi. Daca vrei s.o stii pe ce.a adevarata imi spui si.ti dau toate datele. Sintem singura natie care nu stie pe ce lume este. Ma uitam la Mircea Badea despre care nu pot spune ca este un prost, dar care, din nestiinta, pt ca nu citeste nimic, toarna prostii cu ghiotura, care sint periculoase si pt el. Bate in birou cind se refera la mintea tefelistilor, dar pt el trebuie sa bata 10 cm mai departe. Nu.si da seama, dar exista consecinte daca citesti cit este ziua de lunga ce scriu prostii! Nu.mi pot da seama ce se intimpla pt ca la noi pare sa nu fie nimeni in stare sa mai gindeasca. Si daca le arati ceva este degeaba. Vorbesti cu peretii. Le este frica si de propia respiratie. Asa ceva este total nou pt mine. Daca le spui strainilor, unii iti cer sursele, chestie care la romani nu se intimpla. Toti asa numitii jurnalisti se ascund, nu ai cum sa dai de ei. I.au facut o casta rupta de lume. Daca, prin intimplare le trimiti ceva, nu spun nici merci, nimic. Deci, pe scurt, iti dau doar daca imi spui ca te intereseaza, altfel nu are rost sa pierd timpul. Bataie de joc este f mare la adresa voastra pt ca stiti f putin despre orice. Radu Moraru e mai rasarit, dar tot asa cu probleme tipic romanesti. Pierdem toti! Ce? Vei vedea din dec fara intrerupere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: