Badr Hari, descalificat din nou!

29 mai 2010

 Badr Hari a repetat aproape la indigo „performanţa” din finala K-1 de acum doi ani, fiind descalificat în runda a doua pentru lovirea adversarului căzut la podea. Incidentul s-a produs în timpul meciului cu egipteanul Hesdy Gerges din cadrul galei It’s Showtime Amsterdam 29 mai 2010.

 Spre deosebire de precedentul incident, petrecut în finala K-1 2008, când un minuscul arbitru japonez rămăsese în spatele fazei iar Badr Hari i-a şters un picior unui Remy Bonjasky care a profitat imediat, câştigând un titlu K-1 plângând pe un scaun, de această dată marocanul nu are nici o scuză. „Bad Boy” Hari a început vijelios meciul şi a fost la un pas să-l termine pe Gerges în primele 15 secunde, dar egipteanul a reuşit să se protejeze suficient încât să depăşească momentul critic şi a reintrat în meci. Cu toate astea, Badr Hari se îndrepta lejer spre un meci câştigat la decizie  în momentul în care  Citește restul acestei intrări »

Reclame