Daniel Ghiţă a fost snopit de Saki în runda a doua, după o furăciune oribilă în prima rundă

6 aprilie 2013

 Cam toată lumea era de acord că Ghiţă trebuie să-l facă K.O. sau T.K.O. pe Saki dacă vrea să câştige meciul de la Istanbul, întrucât la decizie se ştie că turcii nu pierd acasă nici dacă sunt tocaţi şniţelele de adversari. Iar prima rundă a meciului Ghiţă-Saki a confirmat din plin lucrul ăsta, aceaşi arbitru (Joop Ubeda) care l-a furat pe Ghiţă în meciul cu Schilt numărându-l şi acum după o secerare pentru care ar fi trebuit să-l avertizeze pe Saki! Mai mult decât atât, dupăprima rundă 2 din cei 5 arbitri din juriu dăduseră 10-8 pentru Saki, validând practic decizia aberantă a lui Ubeda, în timp ce  restul de 3 avuseseră bun-simţ şi dăduseră un 10-9 plauzibil.

 Din păcate pentru Ghiţă şi din fericire pentru Saki, runda a doua a arătat cu totul altfel: Citește restul acestei intrări »

Reclame