Contact

niculae_adrian_niculae@yahoo.com

15 Responses to Contact

  1. ALEXHAIDUCU spune:

    amice imi place ce ai scris
    eu ii cunosc personal pe cei care organizeaza si arbitreaza galele de ras numite local kombat

  2. Cristian spune:

    si mie mi-au tras „teapa” aia de la MONOSIT. Cu o consola Sony 3000 de 800 RON, care nu functiona. Le-am trimis-o inapoi si i-am reclamat la ANPC pentru viciile pe care produsul le prezenta la livrare, lipsa declaratiei de conformitate, lipsa completarilor pe certificatul de garantie… Sper ca, fie sa se lase de sportul asta de inselat lumea, fie cei inselati sa ia atitudine si sa eliminam de pe piata acest gen de comercianti.

  3. Cristian spune:

    Dupa ce le-am dovedit ca acuzatiile pe care mi le aduceau nu aveau suport, au inlocuit consola. Bineinteles ca patronul MOnosit a folosit tonuri inalte, folosind pe strategia „care pe care”… I-am atras atentia ca nicio calitate din lume nu ii permite sa ridice tonul la mine. Problema lui a fost ca eu aveam acte, fotografii si argumente, care imi dovedeau spusele, el nu avea decat tipete. Daca ar fi avut argumente si putina minte, ar fi rezolvat problema pe cale amiabila, fara a se expune ANPC-ului.

  4. Cristian spune:

    Problema este ca pe consolele din Carrefour am vazut lipita tot eticheta Monosit.

  5. Dragos spune:

    care e problema? a-ti avut o consola defecta pe care v-am schimbat-o cu una noua ! este sau nu adevarat?

  6. clement.media spune:

    Te invit sa-mi faci o vizita la adresa
    http://mediaclement.wordpress.com
    Daca doresti un link in blogul pe care il administrez, te astept in pagina
    http://mediaclement.wordpress.com/2010/07/11/parteneri-din-blogosfera/

  7. lucktheone spune:

    Buna ziua,

    Ati fi interesat sa participati la un reportaj despre evenimentele de la Grivita Rosie din 1933 ?

  8. optimvs spune:

    Buna ziua,
    In practica jurnalistica, o asemenea propunere incepe cu „Buna ziua, sunt X, de la institutia media Y” etc etc. Iar la sfarsit se lasa datele de contact, pentru a putea fi contactat de catre persoana careia i s-a solicitat participarea. 🙂
    Acestea fiind zise, astept aceste detalii pe mail pentru a putea discuta la concret.

  9. Dorel Dodel spune:

    ca titlu informativ:

    a aparut Federatia Lokal Kombat care nu are nici un sportiv, nici un club, nu e afiliata la nimic, probabil are sediul intr-un restaurant, unde se aranjaza si meciurle, insa organizeaza competitii profesioniste si este mana in mana cu Feredatia Romana de Arte Martiale de Contact prezidata de dl Bulearca.

    oare pentru cat timp sportivii romani vor fi folositi ca masini de facut bani de catre mafia care guverneaza sporturile de contact?

    sunt curios sa vad o investigatie jurnalistica despre conditiile sportivilor, legalitate, asigurari medicale, castiguri si impozite, etc etc, macar la Box si la Fotbal e mai clar statutul sportivului profesionist.

  10. aleister spune:

    Un roman cu un discurs elocvent si bine articulat? Nu doar atat, dar care vorbeste despre lucruri importante, precum libertatea personala? Trebuia sa vad cu ochii mei ca sa o cred. Felicitari pentru blog!

  11. sabin spune:

    cine transmite meciul lui ghita

  12. Buna ziua . Am cazut in plasa unor escroci Africani si as vrea sa fiu ajutata sa-mi recuperez banii . As vrea sa fiu contactata pe e-mailul meu mentionat
    Multumesc

    • optimvs spune:

      Daca escrocii chiar sunt din vreo tara africana cam puteti sa va luati adio de la bani. Adresati-va politiei ca sa verifice lucrul asta, poate aveti noroc si sunt de fapt niste copii tembeli din vreo tara UE.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.