Vacciniștii și antivacciniștii români au devenit două secte „mulțumită” marelui preot Câțu

Dincolo de tragediile omenești, deloc puține, pare tot mai clar că principala victimă a modului imbecil în care guvernul Câțu a gestionat pandemia este rațiunea. Societatea românească s-a imparțit clar în vacciniști și antivacciniști, două tabere care mai au FOARTE puțin până să se încaiere cu bâte, topoare și ce s-o mai nimeri.  Vorba aia din 1990  „bine că nu avem arme altfel eram deja în război civil”  a redevenit de actualitate după 31 de ani.

În toată această nebunie o știre seacă: pe 13 Octombrie 2021 România scosese de la administrare 900.700 de doze de vaccin care expiraseră. O parte mai erau „carantinate” în speranța că producătorul le va prelungi din pix durata de valabiliate, altele au fost deja aruncate. La un preț mediu de vreo 20 de euro pe doză, vorbim de 18 milioane de euro aruncate la canal de ineptul guvern Câțu.

Evident, nu ar trebui să fii vreun mare procuror ca să poți face din asta un ditamai dosarul, pentru că în momentul în care te bagi să conduci o țară nu mai poți invoca scuza că ești prost. Postelnicu a aflat asta în zeghe și tuns chilug, tot în 1990. Când cumperi doze de vaccin cu milioanele fără să ai habar dacă populația are vreun gând să se vaccineze, e greu să „te scoți” și invocând prostia celor pe care te-ai băgat să-i conduci, cum încearcă acum Câțu.  Pur și simplu trebuie să-i convingi în număr suficient ÎNAINTE să dai cu pixul pe contractul de achiziție.

Așa se face că acum toate vuvuzelele pedeliste de la TV, din online etc se dau de ceasul morții întărâtându-i pe vacciniști contra tuturor nevaccinaților (fie ei antivacciniști, nehotărâți, speriați etc), în speranța că bullyingul va funcționa și măcar o parte din milioanele de doze care stau să expire vor fi folosite. Iar paguba de la bugetul de stat nu va atinge un nivel care sa garanteze practic că banda lui Câțu va poposi la un hotel al statului prevăzut dintr-un capriciu al arhitectului cu zăbrele la ferestre.

Rețineți, nu vorbesc aici de o campanie normală pro-vaccin, pe care este absolut normal ca un guvern care a optat pentru această soluție s-o susțină inclusiv financiar.  Vorbesc strict de dezlănțuirea unui val de ură a unei categorii de români la adresa altor categorii, prin mijloace specific propagandistice și având ca scop consumarea cu orice preț, cât mai repede a cât mai multe doze de vaccin dintre cele cumpărate fără a exista suficientă cerere în rândul populației.

Faptul că nimic nu-l detemină mai bine pe român să se impotrivească decât insistența de a-i băga ceva pe gât (sau în mușchi, în cazul de față) nu pare să le fi intrat în tărtăcuță indivizilor din fruntea actualului PNL (în fapt fostul PDL). Așa am ajuns să asistăm la cazuri de genul celui din Prahova, unde o rețea de medici și asistente oferea certificate de vaccinare fără a face de fapt vaccinul, primid pentru asta de la „beneficiari” până la 1000 de lei de persoană. Pe scurt, gruparea Câțu a împins așa de tare vacciniștii la ură și a apăsat atât de tare pedala propagandei pro-vaccin încât acum a apărut un număr semnificativ de antivacciniști dispuși să facă absolut orice pentru a scăpa de injecția cu pricina, inclusiv să plătească sume destul de consistente și să comită fapte penale. (a obține pe șpagă un certificat verde fără a face vaccinul este infracțiune)

Nu știu cât o să mai dureze până ce valurile de ură cu care s-au încărcat și vacciniștii și antivacciniștii se vor sparge in vreun fel. Tot ce sper este ca banda lui Câțu să fie prinsă la mijloc AȘA CUM MERITĂ!

10 Responses to Vacciniștii și antivacciniștii români au devenit două secte „mulțumită” marelui preot Câțu

  1. cobol spune:

    Scrie mai des. E nevoie de asemenea articole pana nu e prea tarziu, parca tara asta se indreapta spre balamuc.

  2. Mie mi se pare că Statul – indiferent cine-o fi el – a ales cel mai imbecil, imbecil-libidinos-infect mod de-a face promovare vaccinului, cu întrebarea cretină „ce conține vaccinul?”, după care vin răspunsurile și mai tâmpite – bucuria de-a…, dor de… și urmează o enumerare ridicolă de chestii melancolico-blegoase care nu interesează pe nimeni, precum pofta de dănțuială a Andreei Esca, ori mersul pe bicicletă al lui Lucian Mândruță.
    Nu era mai bine să se strângă două-trei minți hiper-luminate în ale microbiologiei ca să găsească cea mai pe înțelesul prostimii explicație despre CUM funcționează un vaccin și cum NU poate conține cipuri, esență de reptilian și alte imbecilități?

    Să mă iertați, domnule jurnalist, dar și colegii dv. de breaslă au avut un rol important în acest război dintre vaccinați și nevaccinați.

    • optimvs spune:

      Renata, problema URIASA a acestei bresle este ca practic nu are organism profesional. Exista pe vremuri Clubul Roman de Presa (care oricum nu putea retrage cuiva licenta samd, cum se intampla in alte profesii) dar pana si ala a fost nimicit de CTP, din motive pe care multi le banuim dar nu le putem dovedi.
      In momentul de fata orice idiot, mitoman samd poate pune mana pe un pix/tastatura/camera/microfon si se poate auto-intitula „jurnalist” doar pentru ca i se publica/difuzeaza pe undeva ineptiile. Aia nu sunt colegii mei, dar nici nu am ce sa le fac, din pacate.

  3. xyz spune:

    http://www.vigiaccess.org/

    Pagina apartine OMS!
    Scroll pina jos, „confirma”, apoi apasa „cauta”. In noua pagina cauta „COVID-19 vaccine”. Deschide si citeste despre oamenii distrusi de aceste vaccinuri mRNA. Cifrele sint OAMENI!

    ***edit Optimvs*** Conetariul acesta aterizase direct in spam din cauza numarului de linkuri. L-am editat si am lasat doar primul link care este 100% legitim, vigiaccess.org este on proiect al OMS in colaborare cu un centru de monitorizare din Uppsala (Suedia) etc.

    • optimvs spune:

      Incearca te rog sa postezi punctual, nu un ocean de linkuri care este bagat de wordpress direct in spam. Am gasit absolut intamplator mesajul tau, in mod normal ar fi fost sters automat dupa cateva zile.
      Linkul asta este EXTREM de interesant, chiar era pacat de el.

    • klaus spune:

      Am încercat și eu, am scris în enșpe feluri și îmi apare mereu același mesaj cu check spelling ca răspuns la căutare.

      • optimvs spune:

        Pe vigiaccess zici? E simplu, trebuie sa bagi „COVID-19 vaccine” fara ghilimele dar exact asa, cu cratima (liniuta de unire cum se zicea pe vremuri la scoala).

  4. xyz77 spune:

    Oceanul de linkuri iti este adresat tie, ca sa te trezesti la realitate, ca nu stii ce se intimpla si nu vei realiza vreodata! Daca nu faceti nimic veti regreta amarnic, inclusiv napoleonii din taranime, care cred ca daca ling talpi groase s-au aranjat. Vai de capul lor, ca nu stiu ce-i asteapta! In nici un caz nu vor ajunge „elita” asa cum le-au spus!

    • optimvs spune:

      Eu iti explicam ca daca pui mai mult de 2 hai 3 linkuri intr-un mesaj atunci softul de pe wordpress il trimite automat in spam si de acolo este sters automat dupa cateva zile. Deci nu-l mai citeste nimeni. Eu mi-am luat obiceiul sa ma mai uit odata la cateva zile in spam, dar e o chestie facuta aleator si in limita timpului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.